Εκδήλωση: «Εξαγωγές με κέρδος» (με ομιλία για τις εξαγωγές προς Τουρκία)

«ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ» είναι το περιεχόμενο της εκδήλωσης που συν- διοργανώνουν οι φορείς της Θεσσαλονίκης ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΒΕ), ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και ICBS THESSALONIKI BUSINESS COLLEGE την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του ICBS, στη Γαλήνη του Ωραιοκάστρου από τις 18.30 έως τις 20.30 με δωρεάν είσοδο.

Θα παρουσιαστούν τα πρακτικά βήματα και οι διαθέσιμες υπηρεσίες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ θα  δοθεί ιδιαίτερή έμφαση στην επιτυχή ανάπτυξη των εξαγωγών προς τη γειτονική Τουρκία, επισημαίνοντας ευκαιρίες και παρέχοντας τεχνικές και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξαγωγών αυτών.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί ένα μοντέλο, ένα δοκιμασμένο σχέδιο για το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας μιας εξαγωγικής επιχείρησης, ώστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον να δημιουργεί αξία και κέρδη, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις  για τη διατηρησιμότητα της επιχείρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους δωρεάν στο τηλ. 2310-698598, ή με email  splastara@icbs.gr.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (αρχείο .doc)


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία