Εκδήλωση: Doing Business in Turkey

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, με την υποστήριξη της KPMG, σε μια περίοδο κατά την οποία αναθερμαίνονται οι ελληνοτουρκικές οικονομικές και εμπορικές σχέσεις. «Doing Business in Turkey» είναι το θέμα αυτής της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο Τhe Μet Ηotel (26ης Οκτωβρίου 48), στη Θεσσαλονίκη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Κυριάκος Λουφάκης, ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος Δημήτρης Συμεωνίδης και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG Ελλάδος Βαγγέλης Αποστολάκης. Βασικός ομιλητής θα είναι ο διευθυντής της KPMG Τουρκίας, Eray Buyuksekban (σ.σ. η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα), ενώ μεγάλο μέρος της εκδήλωσης θα καλυφθεί από ερωτήσεις των συμμετεχόντων και συζήτηση για θέματα όπως η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Τουρκία, το επενδυτικό κλίμα στη γείτονα και τα επενδυτικά κίνητρα για Έλληνες επενδυτές. Επίσης, θα συζητηθούν θέματα ενδιαφέροντος για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πραγματοποιούν πωλήσεις στην τουρκική αγορά αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί ένας Έλληνας να κάνει επιχείρηση στην Τουρκία (θυγατρική/ υποκατάστημα). Και βέβαια, στο επίκεντρο θα βρεθούν οι επιχειρηματικές εξαγορές/ επενδύσεις στην τουρκική αγορά και τα συνήθη ζητήματα που προκύπτουν, τα φορολογικά θέματα (το τουρκικό εταιρικό φορολογικό καθεστώς για Ελληνες επενδυτές και οι συνέπειες της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος σε ροές από την Τουρκία στην Ελλάδα), καθώς και η έξοδος από επένδυση στην Τουρκία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΕΒΕ (τηλ. 2310/535.333) και στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος (τηλ. 2310/365.177-8).


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία