Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους στο Muş της Τουρκίας

Hellenic Youth Participation συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course) με τίτλο «Promotion of Entrepreneurship to Combat Youth Unemployment» του Erasmus+ που θα διεξαχθεί στο Muş της Τουρκίας, από 14-21 Σεπτεμβρίου 2014 και αναζητά 3 άτομα ηλικίας 25 ετών και άνω.

Στόχοι του προγράμματος είναι:

  • να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων στην επιχειρηματικότητα και την καταπολέμηση της ανεργίας
  • να ενισχύσει την αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των νέων από διάφορες χώρες
  • να προωθήσει την ευρωπαϊκής συνεργασίας στον τομέα της νεολαίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες για τους νέους ανθρώπους και νέους εργαζόμενους που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους και να τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν ότι το όνειρο της ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης είναι δυνατό. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν μέθοδοι μη τυπικής μάθησης με διαπολιτισμική διάσταση και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους, να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες και νέα εργασιακά δίκτυα που θα μπορούν να τους βοηθήσουν στην καριέρα τους.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Στο training course καλύπτονται 100% διαμονή και διατροφή καθόλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται τo 100% των εισιτηρίων μέχρι το ύψος των 275 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για αιτήσεις συμμετοχής – έως 21/8 – μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Facebook: Hellenicyouthparticipation.

 


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία