Επαφές στη Σάμο με στόχο την αύξηση των τουριστών από την Τουρκία

Πύλη εισόδου στο λιμάνι του Καρλοβάσου της Σάμου για τους τουρίστες από τα τουρκικά παράλια  προσπαθούν εδώ και δύο χρόνια να δημιουργήσουν οι κάτοικοι της δυτικής Σάμου και ο Δήμαρχος της Σάμου.

Για το σκοπό επισκέφτηκαν το νησί κατόπιν πρόσκλησης της ΕΤΕΜ (Ένωση Τουριστικών Επαγγελματιών Μαραθοκάμπου) είκοσι έξη Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, ένας δημοσιογράφος, ο δήμαρχος της πόλης του Σεφεριχισάρ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Καρλοβάσου στα μικρασιατικά παράλια και είκοσι λεπτά από την πόλη της Σμύρνης με 4.500.000 κατοίκους, καθώς και ο πλοιοκτήτης του καταμαράν, πλοίου που θα μπορούσε να μεταφέρει 260 επιβάτες ημερησίως , προκειμένου να ενημερωθούν για την περιοχή και να προχωρήσουν σε συμφωνίες.

Ενημερωτικά το κτήριο που προορίζεται για Πύλη εισόδου κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με χρήματα των επιχειρηματιών της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σάμου αυτή η κίνηση θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της Σάμου αλλά και έσοδα στα ταμεία του κράτους. «Δυστυχώς χάσαμε την περσινή σαιζόν και κινδυνεύουμε να χάσουμε και την φετινή χωρίς αποτέλεσμα » καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία