Στην Φενέρ η Παπαχρήστου

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων της ΑΕΚ στο τριπλούν θα αγωνιστεί για δύο αγώνες με την φανέλα της τουρκικής ομάδας

Η Βούλα Παπαχρήστου κρατάει ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό είναι αρκετό για να αγωνιστεί σαν μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του στίβου στην Φενερμπαχτσέ. Η τουρκική ομάδα συνηθίζει κάθε χρόνο να διαλέγει αθλητές που έχουν τις δυνατότητες και μπορούν να τις δώσουν σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Τουρκίας, που διεξάγεται στις 19-20 Μαΐου. Άλλωστε όλοι οι σύλλογοι δίνουν σεβαστό ποσό κάθε φορά και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε Έλληνα-ειδικά-αθλητή,λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά και στην Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.

Έτσι η πρωταθλήτρια της Ένωσης θα αγωνιστεί με την φανέλα της τουρκικής ομάδας τον Μάιο, αλλά και τέλη Ιουνίου, χωρίς αυτό να την εμποδίζει να λαμβάνει μέρος και σε άλλες διοργανώσεις με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Πηγή: aek365.com


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία