Συμμετοχή ΟΠΕ στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρωμάτων & Καλλυντικών BEAUTY EURASIA 2013

Ο Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) προτίθεται να συμμετάσχει στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρωμάτων & Καλλυντικών BEAUTY EURASIA 2013 που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη από 13-15/06/2013, στον εκθεσιακό χώρο Tuyap Exhibition Center, επιφάνειας 18.000 τ.μ.

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί το επιχειρηματικό κέντρο για τις αναπτυσσόμενες αγορές του Ιράν, Ιράκ, της Κεντρικής Ασίας καθώς και των Βαλκανίων. Με πληθυσμό 15 εκατομμυρίων περίπου, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και ως εκ τούτου μια μεγάλη αγορά για τα καλλυντικά και τις βιομηχανίες ομορφιάς.

Προϊόντα που προβάλλονται :

Αρώματα, Καλλυντικά, Colour Cosmetics, Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, Εξοπλισμός και προϊόντα για κομμωτήρια, Εξοπλισμός και προϊόντα για ινστιτούτα ομορφιάς, Προϊόντα περιποίησης μαλλιών, Προϊόντα φροντίδας δέρματος, Προϊόντα υγιεινής, Καλλυντικά για μωρά, Αξεσουάρ ομορφιάς, Private Label, Wellness & SPA, Συσκευασία, Πρώτες ύλες, Φυσικά καλλυντικά.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη οργάνωσης στον ΟΠΕ, κα Τέτη Περισσάκη, τηλ.: 210 9982241, e-mail: ttp@hepo.gr


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία