Συμμετοχή της Πάργας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT 2013 (Κων/πολη)

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας, συνεργασίας και των συστηματικών προσπαθειών για την προβολή και τουριστική ανάπτυξη του τόπου, η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας σε κοινή προσπάθεια με το Σύλλογο Εστίασης Πάργας, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, την Ομοσπονδία Ενοικιαζoμένων Δωματίων Π.Ε. Πρέβεζας και με τη στήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Πάργας, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT 2013 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, 24 – 27 Ιανουαρίου 2013.

Στην απόφαση για συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση, συνέβαλε η έντονη ανταπόκριση των επιχειρήσεων και το ήδη διαπιστωμένο ενδιαφέρον από τουριστικούς πράκτορες αλλά και πολίτες της Τουρκίας για διακοπές στην Πάργα. Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και ανάδειξη όλων των στοιχείων του τόπου ( ιστορικών, πολιτιστικών, φυσικού περιβάλλοντος, υποδομών, τοπικών προϊόντων) ώστε να καθιερωθεί ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός καλοκαιρινών διακοπών, στην τουριστική αγορά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Συντακτών και Αρθρογράφων της Τουρκίας ( TUYED ), η Ελλάδα είναι πρώτη στις καλοκαιρινές επιλογές διακοπών των Τούρκων. Επιπλέον στη έκθεση τουρισμού «Philoxenia» που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, ο σύμβουλος για τον Πολιτισμό και Τουρισμό της Τουρκίας Cemal Tekkanat ανήγγειλε τη δημιουργία γραφείου του Οργανισμού Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας στην Αθήνα.
Εγγύηση για την επιτυχημένη παρουσία της Πάργας στην Κωνσταντινούπολη, αποτελούν οι συντονισμένες προωθητικές ενέργειες, το πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας των εμπλεκομένων με τον τουρισμό και η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρήσεων του Δήμου Πάργας.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία