Χ. Kλίντον: Eπίσκεψη στην Ελλάδα και Τουρκία

Στην Τουρκία στις 15 και16 Ιουλίου και στην Ελλάδα στις 17 και 18 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιήσει επισκέψεις  η  υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Χίλαρι Κλίντον σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ .

Στη διάρκεια της επίσκεψή της στην Τουρκία αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο Γκιουλ, τον πρωθυπουργό Ερντογάν, τον υπουργό Εξωτερικών Νταβούτογλου και άλλους πολιτικούς ηγέτες για να συζητήσει τα ζητήματα της Λιβύης, της Συρίας, καθώς και ένα «πλήρες φάσμα» των κοινών διμερών και πολυμερών ζητημάτων.

Στην Ελλάδα η Χίλαρι Κλίντον θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Παπανδρέου, τον υπουργό Εξωτερικών Λαμπρινίδη και άλλους πολιτικούς ηγέτες για να συζητήσει «θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Η  επίσκεψη της αμερικανίδας Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα πραγματοποιείται  κατόπιν πρόσκλησης του κ. Λαμπρινίδη.

Πληροφορίες από kathimerini.gr

 


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία