Οι αγγελίες από ιδιώτες δημοσιεύονται δωρεάν. Από εταιρείες δημοσιεύουμε δωρεάν μόνο αγγελίες για εργασία. Ο ιστοχώρος GRTRnews.com δε φέρει καμμία ευθύνη για τις αγγελίες που δημοσιεύονται στις σελίδες του.


 

Πωλείται το συλλεκτικό βιβλίο İşte Geliyor Kurtuluş – Έρχεται το Κουρτουλούς. Η έκδοση είναι δίγλωσση, ελληνικά και τουρκικά και έχει ως θέμα την ανθρωπιστική βοήθεια της Τουρκίας προς την Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό άρθρο στα ΝΕΑ). Παραλαβή μόνο Αθήνα. Πληροφορίες στο email: filgr@outlook.com

kurtulus


Πωλούνται τα βιβλία:

– ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ – ΜΕΡΕΣ 1948-1950, Τρεις μέρες στα πετροκομμένα Μοναστήρια της Καππαδοκίας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ. Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει όσα ημερολογιακά κείμενα έγραψε ο Σεφέρης στην Τουρκία κατά τη διετία 1948-1950 και αφορούν τις εμπειρίες του από την παραμονή του εκεί, ιδιαίτερα όμως την εμπειρία από την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και στη Μικρασία, καθώς και στα πετροκομμένα μοναστήρια της Καππαδοκίας. Η έκδοση είναι δίγλωσση, ελληνικά και τουρκικά και είναι εξαντλημένη.

– Konstantinos Kavafis-Bütün Şiirleri, Çevirmen: Özdemir İnce, Herkül Millas .Yayınevi : Varlık Yayınları

Παραλαβή μόνο Αθήνα. Πληροφορίες στο email: filgr@outlook.com

1-kavafis_seferis


Πωλείται το βιβλίο Ευρετήριο και Χάρτης των αρχαίων πόλεων της Δ. Μικρασίας (Κουβαρά Ελευθερίου). Το βιβλίο περιέχει και χάρτη μεγέθους 87 Χ 58 εκ. Σπάνιο βιβλίο με πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Παραλαβή από Αθήνα.
Πληροφορίες στο email: filgr@outlook.com

eyretirio-mikras-asias

 

Οι αγγελίες από ιδιώτες δημοσιεύονται δωρεάν. Από εταιρείες δημοσιεύουμε δωρεάν μόνο αγγελίες για εργασία. Ο ιστοχώρος GRTRnews.com δε φέρει καμμία ευθύνη για τις αγγελίες που δημοσιεύονται στις σελίδες του.Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία