Δύο νέες ακτοπλοϊκές γραμμές από Τουρκία προς Λέσβο

Μετά τα αισιόδοξα μηνύματα για αύξηση του ενδιαφέροντος των Τούρκων να επισκεφθούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δύο νέες γραμμές εγκαινιάζει από το Μάιο το τουριστικό γραφείο του Άρη Λαζαρή και με καταμαράν θα ενεργοποιήσει ουσιαστικά την πύλη εισόδου της Πέτρας με τη γραμμή Πέτρα – Αϊβαλί με τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα ,  αλλά και τη γραμμή Μυτιλήνη – Δικελί που επαναδραστηριοιποιείται μετά από χρόνια με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα.

Όπως τόνισε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο κύριος Λαζαρής «υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον των Τούρκων επισκεπτών για όλο το καλοκαίρι. Η χρόνιά ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές και σε αυτό συμβάλει και η έγκαιρη έναρξη του πιλοτικού προγράμματος χορήγησης βίζα στις πύλες εισόδου των ελληνικών νησιών που ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο. Αν δεν έχουμε απρόοπτες εξελίξεις  μετά το δημοψήφισμα της 16ηςτου Απρίλη, όλα θα πάνε καλά» συμπλήρωσε ο κύριος Λαζαρής.

Πηγή: ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία