Τουριστική προβολή νησιών του Ανατολικού Αιγαίου σε τουρκικά ΜΜΕ

Συνεχίζονται μέσα στον Ιούλιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης, που οργανώνει και υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας ενέκρινε εισηγήσεις για τη δαπάνη υλοποίησης τριών επιπλέον δημοσιογραφικών ταξιδιών, εκπροσώπων μεγάλων Μ.Μ.Ε. της γειτονικής χώρας, που οργανώθηκαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα:

Τη Λέσβο και την Χίο θα επισκεφτεί (12-19/7/7) τριμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου HABERTÜRK για λογαριασμό της τουριστικής εκπομπής Airport, που είναι από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της Τουρκίας.

Τη Σάμο θα επισκεφτούν (15-18.7.2017) δύο δημοσιογράφοι της γνωστής εφημερίδα SABAH, η οποία έχει κυκλοφορία 301.000 φύλλα ημερησίως. Η μία εκ των δύο δημοσιογράφων είναι και παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι A HABER, στο οποίο επίσης αναμένεται σχετική προβολή του νησιού.

Στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενίσχυση της τουριστικής ροής στα τρία- δημοφιλή για τους Τούρκους τουρίστες- Ελληνικά νησιά, μέσα στο φετινό καλοκαίρι.


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία