Στην Τουρκία οι εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικό οίκο στην Τουρκία ανοίγουν μέσα στο 2012 οι εκδόσεις Ψυχογιός όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο εκδότης Θανάσης Ψυχογιός, επικεφαλής µιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόµενες εταιρείες με πωλήσεις  1,8 εκατ. αντιτύπων το 2011.

Στη συνέντευξη του στον Νίκο Μπακουνάκη, ο κ. Ψυχογιός αναφέρει ότι  η επιλογή της Τουρκίας προέκυψε έπειτα από µεγάλη έρευνα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. «Είναι η προσφορότερη αγορά» εξηγεί. Ο τουρκικός Ψυχογιός, που προς το παρόν δεν έχει ακόµη όνοµα, διευθύνεται από την 27χρονη κόρη του εκδότη, Πένυ, και µέσα στο 2012 θα εκδώσει δέκα τίτλους οι οποίοι θα υποστηριχθούν µε όλες τις µορφές µάρκετινγκ. «Είµαι κάτι σαν γεφυροποιός» λέει ο κ. Ψυχογιός. «Ελπίζω ότι θα έχω και τούρκους συγγραφείς, ποντάρω στην καλή οργάνωσή µας και από ‘δώ και πέρα ζητάω δικαιώµατα και για την Ελλάδα και για την Τουρκία». 

Ολόκληρο το άρθρο


Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό του Xenodoxeio.gr με δώρο 2 πακέτα δωρεάν διαμονής για 2 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό για 2 Άτομα σε 2 Υπέροχα Ξενοδοχεία! Συμπλήρωσε το email σου στη φόρμα συμμετοχής έως 31/7/2017 για να συμμετάσχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 1/8/2017.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία